Hjemmesider

Du ved det egentlig godt: Din hjemmeside blev sidst opdateret af din nabos nevø i 2005, og den kunne godt trænge til lidt kærlighed. Men hvor skal du finde tiden til at (lære at) gøre det selv? Eller skal du få en professionel til det? Svaret er: Få en professionel, nemlig mig, til at klare www’erne, og koncentrér dig om det, du synes er sjovt.

Wordmonkey bygger din nye hjemmeside i WordPress og med brug af såkaldte childthemes, så indholdet på siden ikke forsvinder med næste opdatering. Og prisen forhandler vi sammen, så vi begge kan gå glade hjem.

 

Priser

Jeg giver dig altid et konkret tilbud, der er baseret på dine ønsker og behov, men her kommer et par priseksempler:

Simpel hjemmeside med op til 5 undersider og kontaktformular: fra kr. 4.500,- + moms

Mellemstor hjemmeside med op til 15 undersider, kontaktformular og op til 3 billed- eller video-gallerier: fra kr. 8.000,- + moms

Stor hjemmeside med flere end 15 undersider, kontaktformular, billed- og videogallerier, og login-funktion: fra kr. 10.500,- + moms

Alle priser er afhængige af dine specifikke ønsker og behov, antallet af billeder/videoer, jeg skal redigere, etc. Kontakt mig for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi taler om, hvad jeg kan gøre for dit firma.